Jotne Industrier er tildelt kontrakt på sammenstilling av Gassturbinanlegg

Jotne Industrier har inngått kontrakt med Dresser-Rand AS på montasje av seks stk gassturbinanlegg. Anleggene skal sammenstilles av Jotne Mekaniske Verksteder AS i eget verksted i Tistedal ved Halden. Arbeidene starter i februar for leveranse sommer og høst 2009. Gassturbinanleggene inngår i et gassrørprosjekt i Turkmenistan og gir kraft til kompressorer som sørger for å opprettholde trykket i gassrørledninger.

 

Kontrakten, som har en verdi på nærmere 20 mill NOK, er viktig for Jotne og danner et godt grunnlag for ytterligere oppdrag som vil kunne gi arbeid og stor aktivitet i gruppens verksteder både i Tistedal og i Fredrikstad. Jotne har tidligere montert samme type gassturbinanlegg til Dresser-Rand.

Jotne Industrier består av engineering- og prosjektgjennomføringsselskaper i Oslo samt verksted- og salgsselskaper i Østfold. Jotne Mekaniske Verksteder AS er Østfolds største mekaniske verksted med ca 90 ansatte.

Dresser-Rand er blant de største selskapene i verden på leveranser av energisystemer hvor det inngår gassturbiner, kompressorer og generatorer. Selskapet har kontor på Kongsberg og verksted med testfasiliteter i Drammen.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:

Kjell Høglo
Telefon: 23 17 15 62
Mobil: 90 77 21 08
E-post: kjell.hoglo@jotne.com


Certifications

  • Certifications

Jotne, Grenseveien 107

Phone
+47 23 17 16 00
Email
post@jotne.no 
Post
P.O.Box 6629 Etterstad NO-0607 Oslo